Buffet de luxe

Vlees/vis gerechten warm

5 soorten naar keuze.

  • Gestoomde zalmmoot in saus
  • Gegrilde garnalen
  • Ossenhaaspuntjes met gebakken uitjes en champignon
  • Varkenshaas in champignon roomsaus
  • Stoofpotje van rundvlees
  • Genemuider rib in roomsaus
  • Kipfilet in Japanse sesamsaus en bos uitjes
  • Saté van varkenshaas

Bijgerechten

3 soorten naar keuze.

  • Schotel met gebakken aardappel en roerbakgroenten
  • Aardappel gratin met spekjes en haricots verts
  • Risotto
  • Nasi en/of bami
  • Groente schotel met diverse soorten gegrilde groenten
  • Sperzieboontjes omwikkeld met ontbijtspek

Koude gerechten

  • Rundvleessalade
  • Scharrelsalade
  • Kipkerry luxe (opgemaakt met gevuld ei, gevulde  tomaat en hamrolletjes)
  • Rucola-appel salade
  • Huisgemaakte rauwe ham met meloen
  • Plateau met gesneden rosbief en beenham
  • Stokbrood met kruidenboter

Prijs per persoon: € 17,95
Verkrijgbaar vanaf 15 personen.
Alle buffetten zijn exclusief borden, bestek en schoonmaakkosten, zie onze voorwaarden.

Uitbreiding

Buffet de luxe kan ook uitgebreid worden met een luxe koude visschotel.

  • Zalmsalade
  • Garnering met diverse vissoorten
  • Zoute haring
  • Gerookte zalm
  • Makreel

Meerprijs per persoon: € 3,95

Gildenieuws
Oosterse procureur
Een heerlijk Oosters gekruid lapje varkensvlees met een verrassende vulling! … lees verder »
Gildetrophy
For_page_oosterse_procureur_nc
Deze Gildetrophy is t/m 02 juli verkrijgbaar.

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m


2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min