Afbeelding

Over ons

Sinds 1998 is de ambachtelijke slagerij van Ingen gevestigd in Genemuiden. Het bedrijf werd in dat jaar overgenomen van slager Roeland. De slagerij is al jaren een begrip in Genemuiden. Sterk in een goede kwaliteit en een ruime sortering.

Zo komt ons rundvlees van vaste leveranciers uit de regio Wij laten de dieren slachten en in de slagerij afleveren, zodat het vlees gegarandeerd vers is. Wij kunnen alles leveren op het gebied van rundvlees. Van een overheerlijke sucadelap tot een specialiteit als de rib-eyesteak.

Onze worstmakerij is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Door een compleet uitgeruste worstmakerij en een grote ervaring kunnen vele hoogwaardige vleeswaren produceren. Naast onze leverworst en hammen zijn onze grillworst en runderrookvlees alom gewaardeerd. De rookworst is een topper die wij u niet willen onthouden. Wij bieden deze in diverse specialiteiten. U leest hier meer over op de betreffende assortiment pagina. Met diverse producten hebben wij de afgelopen jaren prijzen behaald op vakwedstrijden en keuringen van Het Worstmakers Gilde.

Voor partyservice en buffetten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor een heerlijke, fraai opgemaakte schaal hapjes als een compleet warm/koud buffet bieden wij vele mogelijkheden. Naar keuze wordt alles keurig op locatie opgesteld. Uiteraard met alle toebehoren.

De Gildeslager

Waar staat dit voor

De Gildeslager is een stichting voor ambachtelijke slagers die zelf vleeswaren, worst en specialiteiten maken. Slagers/worstmakers van het Gilde zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen.

De producten van de Gilde slagers staan voortdurend onder controle. Tevens werken de slagers met een "Kwaliteitsplan" in samenwerking met TNO Voeding te Zeist.
Deze productkeuringen zijn zo streng dat alleen topproducten worden onderscheiden met een gouden oorkonde. Deze oorkondes vindt u terug in de slagerijen.

Onze slagerij staat garant voor

 • Worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij
 • Een perfect stukje rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees
 • Een sfeervolle winkel
 • Een goed advies en een prettige bediening
 • Leuke acties

Wij zijn herkenbaar aan het rode logo bestaande uit een (gilde-)schild met twee gouden worsten en een kroontje van goud.

Gouden bekroningen

Tijdens de lente keuring van 2016 zijn de volgende producten met GOUD bekroond.

 • Gerookte kipsalade
 • Gekookte worst
 • Ovenschotel culinair
 • Argentijnse rib
 • Grillos kaas
 • Ontbijtspek

Persbericht

Van Ingen heeft het druk op nieuwe locatie

Slagerij Evert van Ingen is afgelopen week verhuisd vanuit de Langestraat naar de nieuwe winkel aan het havenplein in het centrum van Genemuiden. De overgang  naar de nieuwe locatie was perfect geregeld en verliep geheel vlekkeloos.  Klanten hebben in de afgelopen week op maandag slechts één dag voor een  dichte deur gestaan.

Evert en Marianne van Ingen: “In de Langestraat was de winkelruimte beperkt maar op de nieuwe locatie hebben wij alle ruimte om ons vak kundig en efficiënt uit te oefenen. Ja, dit hadden wij altijd al voor ogen en inderdaad….een lang gekoesterde wens is voor ons in vervulling gegaan. Wij zijn daar blij en best heel erg trots op”.

Evert: “onlangs is het Havenplein in Genemuiden rondom de winkels in het centrum heel fraai gerenoveerd en het biedt parkeer gelegenheid voor onze klanten. Ook zijn er in het centrum fraaie winkels en bedrijven gevestigd en dat heeft aantrekkingskracht. Er is veel aanloop bij Bakker Slager en de Hema en onze nieuwe slagerij is daar naast gevestigd. Afgelopen dinsdag hebben wij daar onze deuren voor het eerst geopend. Inmiddels hebben de aantallen bezoekers in de afgelopen dagen onze stoutste verwachtingen ver overtroffen”.

Marianne tot slot: “Wij hebben een heel drukke en hectische week achter de rug. Samen met onze medewerkers hebben wij van s` morgens vroeg tot s` avonds laat gewerkt. Komende “openingsweek” van ma. t/m zat. staan wij weer klaar en kan iedere bezoeker rekenen op een gratis smakelijke verrassing bij hun aankoop.”

Afbeelding

Piggy

Met Piggy spaart u met één kaart en/of app bij verschillende winkels. Per winkel spaart u apart voor beloningen.

Log in op www.piggy.nl om uw huidige saldo te bekijken!

Beloningen

75 punten 100 gram eigengemaakte boterhamworst
100 punten Bakje eiersalade
100 punten Bakje filet americain
250 punten 1 grillworst
400 punten 4 gepaneerde schnitzels
600 punten 3 droge worsten
850 punten 3 kogelbiefstukjes
1250 punten Barbecuepakket voor 4 personen